Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου συμπεριλήφθηκε η Ίος από τον διεθνή ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.com

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ηλίας Μόσιαλος σε δηλώσεις του στάθηκε τόσο στο πότε αναμένεται να είναι έτοιμο ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όσο και στην επίδραση που θα έχει αυτό στους ασθενείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημιουργία ενός οδικού χάρτη για τη συνολική αστική ανάπλαση της Πειραϊκής, σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων, με την παράλληλη προστασία του Θεμιστόκλειου Τείχους, αποφασίστηκε στη κοινή σύσκεψη της Λίνας Μενδώνη, με τον Γιώργο Πατούλη, και τον Γιάννη Μώραλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 33 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις 102.000,00 ευρώ και περιλαμβάνει, αυτόματο μοριακό αναλυτή, θάλαμο κάθετης νηματικής ροής, κλίνες, εξεταστικά κρεβάτια, τρόλεϊ φαρμάκων και λοιπό νοσοκομειακό εξοπλισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η πανδημία να γίνει η αφορμή για τις θεσμικές αλλαγές στη χώρα, που θα μετατρέψουν τις κρίσεις σε ευκαιρία, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης, σε εκδήλωσε της ΕΝΠΕ για τον τουρισμό και την οικονομία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας για τα ζωτικά θέματα υποδομών των Κυκλάδων, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίστα με «πράσινες», «πορτοκαλί» και «κόκκινες» χώρες έδωσαν στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

αι ενώ τα θερινά σινεμά ανθίζουν και γεμίζουν κόσμο στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πανέμορφο πάρκο La Villette (το τρίτο μεγαλύτερο σε ολόκληρο το Παρίσι) κάτι μοναδικό πρόκειται να συμβεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eνημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ζέας, για την ύπαρξη σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της παραλίας ''Βοτσαλάκια'' Πειραιά και νησίδας Παρασκευά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos