Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη στο Μετρό το βράδυ της Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
O μαζικός εμβολιασμός απαιτεί χρόνο και θα πρέπει να υπάρχουν θεραπείες για όσους δεν μπορούν επί του παρόντος να εμβολιαστούν
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στα νησιά των Κυκλάδων με την Ε.Μ.Υ. να εκδίδει για την περιοχή Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 20:32

Η απάντηση Μπακογιάννη στο άθλιο πανό

Απάντηση στο χυδαίο πανό που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με το οποίο κάποιοι επιχείρησαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα, δίνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχώρησε σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 στην διενέργεια rapid tests ανίχνευσης της νόσου Covid-19 στους εργαζόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασυνήθιστος ήταν ο τρόπος που απέπλευσε ένα πλοίο από το λιμάνι της Πάρου το απόγευμα της Τετάρτης 13/1, γεγονός που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 24 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα μετά τα καταστήματα, θα ανοίξουν και οι εκκλησιές όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Παγώνει» η αύξηση του προστίμου και θα επαναξιολογηθεί, παραμένει η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ'' Ν.Π. 10883 για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, προκειμένου να αποβιβάσει 59χρονο τραυματία μέλος του πληρώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άρση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους δήμους Ελευσίνας, Κοζάνης (-πλην της Δημοτικής Κοινότητας Κρόκου-) και Βοΐου -πλην της Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας, και την λήψη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν από τη Δευτέρα 18/1 τα καταστήματα του λιανεμπορίου, όπως επίσης τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, οι υπηρεσίες διαιτολογίας, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos