Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 νηπιαγωγεία και δημοτικά σε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, τέθηκε ως άμεση προτεραιότητα ο εμβολιασμός των Ελλήνων ναυτικών κατά του covid 19.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο προγραμματισμός έργων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε άνυδρα νησιά, συζητήθηκε σήμερα στην διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση της Διοίκησης Υποβρυχίων «Περισκόπιο». Στο πλαίσιο αυτής, έγινε από το «Κατσώνης» επιτυχής βολή τορπίλης γυμνασίων κατά στόχου επιφανείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 19:41

«Απελευθερώνονται» 63 κτήρια της Αθήνας

Κτίρια-κοσμήματα για την αισθητική της Αθήνας, επιστρέφουν στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, ύστερα από χρόνια εγκατάλειψης, λεηλασίας και φθοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πολύ αργούς ρυθμούς προχωρά ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα τα όσα αναφέρει στο GRTimes η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας, αποκαλύπτει καρέ – καρέ την επίθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται ομαλά μέχρι στιγμής η διαδικασία του εμβολιασμού στα νησιά των Κυκλάδων που διαθέτουν Νοσοκομεία. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προτεραιότητας στους εμβολιασμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι χαρακτηριστικό ότι καμία άλλη περιφέρεια δεν καταγράφει σήμερα διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, γεγονός που ερμηνεύεται και από τον μικρό αριθμό ελέγχων (8.173), όπως συνήθως γίνεται το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο, με τις αρχές να προχωρούν σε lockdown λόγω απειλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos