Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Με μια ιστορική απόφαση, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διορίσει μια διεμφυλική παιδίατρο, τη Ρέιτσελ Λεβίν, στη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, παίρνοντας σαφέστατες αποστάσεις από τα μέτρα που είχε λάβει ο προκάτοχός του, Ντόναλντ Τραμπ, και τα οποία είχαν κριθεί μεροληπτικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες επενδυτικές ευκαιρίες σε Πειραιά και Ελληνικό, εν μέσω πανδημίας, δημιουργεί, σύμφωνα με νέα έρευνα του Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, η ελληνική κτηματαγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία καθώς σύμφωνα με αναφορές πολιτών αλλά και του δημάρχου του Ακουγιού, δύο δυνατές εκρήξεις, η μία μετά την άλλη, σημειώθηκαν στο εργοτάξιο του πυρηνικού Εργοστασίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την την  εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Κατηγορία LIFESTYLE
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 22:22

Κοτόπουλο με μανιτάρια αλα κρεμ

Τι λέτε για ένα κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, τόσο νόστιμο και τόσο τρυφερό που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν! Φανταστική συνταγή

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

O καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Νίκος Σύψας, ξεκαθάρισε πως η εστίαση θα είναι η τελευταία που θα ανοίξει. Κρίσιμοι θα είναι για τις αποφάσεις οι δύο επόμενοι μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 22:07

Κλήρωση Τζόκερ 19/1/21

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 36, 13, 23, 41, 4 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες με ουσιαστικά μηδαμινές απώλειες δόσεων» επεσήμανε ο πρωθυπουργός  στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιμέτωπο με μία τεράστια κρίση υγείας, αφού ο αριθμός καθημερινών κρουσμάτων έχει τριπλασιαστεί τον τελευταίο μήνα, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε lockdown

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία Facebook Inc αφαιρεί το κουμπί ”μου αρέσει” από τις επανασχεδιασμένες δημόσιες σελίδες καλλιτεχνών, δημόσιων προσωπικοτήτων, αλλά και επωνυμιών, σύμφωνα με ανακοίνωσή της την Τετάρτη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos