Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Πρώτη μέρα του μήνα και της νέας χρονιάς στην Πάρο. Σε μια Πάρο ήρεμη και αρκετά σιωπηλή από κόσμο, με τη μοναδική της φύση ωστόσο να «μιλά» εύγλωττα και να αγγίζει τα βαθύτερα και ομορφότερα ανθρώπινα συναισθήματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία μετά τις εικόνες του protothema.gr με τους επώνυμους που ταξίδεψαν στο Εμιράτο για να κάνουν Πρωτοχρονιά χωρίς περιορισμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 25 Μαΐου 1980 η Καστοριά έγραψε ιστορία. Η ομάδα του Σάββα Βασιλειάδη έκανε την απόλυτη υπέρβαση για επαρχιακή, ποδοσφαιρική ομάδα στη χώρα μας κατακτώντας το Κύπελλο, στον τελικό ενάντια στον Ηρακλή του μεγάλου Βασίλη Χατζηπαναγή, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει την πρωτοχρονιά των διασήμων στο Ντουμπάι, ενώ δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώθηκαν 262 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 139709, εκ των οποίων 52.3% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 14:35

Παραδοσιακή Μπράιτον

Όσο ο Εσπίριτο Σάντο καταφέρνει και κρατάει τη Γουλβς μακριά από περιπέτειες παραμονής, θα θεωρείται επιτυχημένος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα δεδομένα ισχύουν από αύριο, Κυριακή, 3 Ιανουαρίου στο σύνολο της χώρας μετά τις ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα για την επιβολή ολικού lockdown λόγω κορωνοϊού, με τη βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά στις 21:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την τροποποίηση της αεροπορικής οδηγίας που προβλέπει απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών (Non EU Citizens) και θα ισχύει έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το λιανεμπόριο, την εστίαση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα γυμναστήρια, τον τουρισμό, τις μεταφορές, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα βιβλιοπωλεία και τις επιχειρήσεις που κατά την ερχόμενη εβδομάδα παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, αναστέλλεται πλήρως η καταβολή του ενοικίου για τον μήνα Ιανουάριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο, αυστηρό, πλήρες lockdown για μία εβδομάδα ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos