Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Επιστήμονες από το Πεκίνο ανέπτυξαν μια γενετική θεραπεία που αναστέλλει τη γήρανση των κυττάρων των ποντικών και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα Novileague έρχεται με ακόμα μεγαλύτερα έπαθλα και περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσεις, αφού βλέποντας τον ίδιο αγώνα συμμετέχεις ταυτόχρονα σε 2 διαγωνισμούς!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία αρμόδια για τις επιδημίες κάλεσε σήμερα τα μέλη της να είναι σε ετοιμότητα για να λάβουν αυστηρότερα μέτρα “εντός των προσεχών εβδομάδων” με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης των νέων παραλλαγμένων στελεχών του κορωνοϊού, αυξάνοντας το επίπεδο επαγρύπνησής της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 22:06

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 26, 14, 25, 42, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσίασε σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, στη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης των Δημοσίων Υπαίθριων Συναθροίσεων, το οποίο χαρακτήρισε ως το πρώτο δημόσιο βήμα των αλλαγών που θα γίνουν και θα οδηγήσουν την Αστυνομία στον 21ο Αιώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το εκπονημένο σχέδιο της πολιτείας που ανακοινώθηκε μόλις σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, το χρονοδιάγραμμα του εμβολιασμού των κατοίκων των νησιών των Κυκλάδων ενάντια στη νόσο Covid – 19, σχετίζεται τόσο με τα πληθυσμιακά δεδομένα των νησιών όσο και με την ύπαρξη νοσοκομειακών δομών ή Κέντρων Υγείας σε αυτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμικά και επίμονα όπως φαίνεται διεκδικεί η ΚΕΔΕ την συμμετοχή της σε όλους τους θεσμοθετημένους μηχανισμούς σχεδιασμού του νέου ΕΣΠΑ 2020-2027 έτσι ώστε και να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των δήμων αλλά και να δημιουργηθούν όροι και προϋποθέσεις γρήγορης απορρόφησης. Όπως αναφέρει σε κείμενο που κατέθεσε διεκδικεί να να αναγνωριστεί ο κομβικός ρόλος των δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εβδομάδα σχεδόν μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί ξαφνικά από το Survivor, η πρώην πλέον παίκτρια των Διάσημων επέστρεψε στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Pfizer μείωσε έως το μισό τον όγκο των εμβολίων κατά της Covid-19 που θα διανείμει σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτήν την εβδομάδα, ανέφεραν σήμερα κυβερνητικοί αξιωματούχοι, την ώρα που αυξάνεται η δυσφορία για τις απροσδόκητες περικοπές των προμηθειών από την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου από την πολιτεία, οι εμβολιασμοί του πληθυσμού στα νησιά της επικράτειας θα γίνουν βάσει σχεδίου που περιλαμβάνει 4 φάσεις ανάλογα με τον πληθυσμό των νησιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos