Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 20:52

Σύλλογος Φίλων Στήριξης Κ.Υ Πάρου

Κύριε Υπουργέ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσκόπηση της Alco για το OPEN αποτυπώθηκε η αύξηση του ποσοστού των Ελλήνων που θα έκαναν άμεσα το εμβόλιο του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη. Η αγαπημένη καλλιτέχνης και συγγραφέας άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών και η κηδεία της θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας (25.01.2021), στο Γ’ Νεκροταφείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά από δυόμισι μήνες αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας λόγω της πανδημίας, ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από την Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως ότι τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς αλλάζει ο αριθμός των επιβαινόντων στα ταξί. Συγκεκριμένα επιτρέπονται 2 επιβαίνοντες πλέον πλην του οδηγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ αλλά όχι τα ΟΠΑΠ play, υπό την προϋπόθεση ότι κάτι τέτοιο θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δυο παρουσιαστές και στενοί φίλοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την πρωτοσέλιδη είδηση-«βόμβα», όμως οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν ήδη τοποθετηθεί

Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 18:28

Παράταση του lockdown για μια ακόμα εβδομάδα

Kατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της Covid-19 στη χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, ο υφυπουργός Υγείας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Η επιδημιολογική εικόνα της εικόνας μας της επιτρέπει να προχωρά με μικρά βήματα προς μια μερική κανονικότητα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου σε όλη την χώρα, αν και υπάρχει μία εξαίρεση για τα λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 17:51

Κορωνοϊός: Τέσσερα κρούσματα στις Κυκλάδες

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos