Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα η Γιορτή Ψαριού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 11 Ιουλίου: H μεγάλη στιγμή έφτασε και όλα είναι έτοιμα για τη μαγευτική συναυλία του αγαπημένου Κωστή Μαραβέγια στο DECK BAR RESTAURANT στη Νάουσα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανικός επικράτησε σε παραλία του Σαν Ντιέγκο, όπου δύο θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν στη στεριά και άρχισαν να κυνηγούν τους λουόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το 3ο Συμπόσιο Γλυπτικής, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου, από την Κυριακή 17 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022. Το Συμπόσιο, σε επιμέλεια του γλύπτη Δημήτρη Σκαλκώτου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε πως μετά τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, σειρά θα πάρει η προκήρυξη για 3.700 νοσηλευτές καθώς και νέα προκήρυξη για άλλες 4.000 θέσεις στους δήμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 15-07-2022 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχνό φως άρχισε να εμφανίζεται στον ορίζονταγια την εύρυθμη λειτουργία των φραγμάτων στο Νότιο Αιγαίο. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε να μεταφέρει την αρμοδιότητα για την λειτουργία και εποπτεία των φραγμάτων από τους Δήμους στιςΠεριφέρειες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανολάκης» του «Σασμού» βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Alpha Τώρα» λίγες μέρες μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου το πρώτο δημόσιο ιαπωνικό πάρκο της Αθήνας, το οποίο ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της Japan Tobacco International (JTI) στην Ελλάδα η οποία έχει αναλάβει και τη συστηματική συντήρησή του για την επόμενη τριετία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos