Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Τι κι αν ο Σεπτέμβριος φθάνει στο τέλος του; Στην Πάρο η αφιχθείσα κίνηση επισκεπτών φαίνεται πως παίρνει τη σκυτάλη από το καλοκαίρι, καθώς τα πλοία συνεχίζουν να αποβιβάζουν αρκετό για την εποχή κόσμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το πρωί της Πέμπτης 26-9-2024 βρέθηκαν στο σημείο της βύθισης του πλοίου, με το Διασωστικό CHIARA, αποτίοντας φόρο τιμής σ΄αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο και στη συνέχεια στην περιοχή Κορακιά, όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά των εκπαιδευτικών στην τοπική κοινωνία της Πάρου, προχωρά σε σημαντική ενίσχυση της έκπτωσης στις μετακινήσεις τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού τα τελευταία χρόνια έχει μια ιδιαίτερη σημειολογία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστημονική έρευνα: Οι περισσότεροι ταξιδιώτες λένε «ναι» στην εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία – Τι ζητούν ως «αποζημίωση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 14:24

Θ. Μαρινόπουλος: Αύριο θα είναι αργά...

Είναι κάτι που χρόνια ήταν «καρφωμένο» στο μυαλό των «ολιγαρχικών συμφερόντων» , αλλά τώρα βρήκαν το κατάλληλο έδαφος και χρονικό σημείο για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 14:17

Νέος πρόεδρος της Syndea ο Κώστας Καραμανλής

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Syndea αναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι διαλυτικές τάσεις που καταγράφονται στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τον τελευταίο καιρό είναι τόσο έντονες, που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι εάν επανεκλεγεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, μια σειρά από στελέχη που έχουν συγκρουστεί μαζί του, θα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Αϊτής, Ενγκάρντ Λεμπλάνκ Φιλς, έγινε απρόσμενα viral στο διαδίκτυο μετά από ένα αστείο ατύχημα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρά τις υψηλές τιμές στα είδη σούπερ μάρκετ, οι πωλήσεις σε όγκο διατηρούνται σε αυξημένα επίπεδα το 2024, γεγονός που προκαλεί έκπληξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos