Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Το μάθημα είναι ανοιχτό σε κινηματογραφιστές όλων των επιπέδων αλλά και σε μη κινηματογραφιστές και θα καλύψει τομείς όπως η παραγωγή ταινιών, η συγγραφή σεναρίου, ο φωτισμός, η σκηνοθεσία και η ανάλυση ταινιών και θα διεξαχθεί στα αγγλικά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια μεγάλη βραδιά έζησε χτες η Θεατρική Ομάδα Νάουσας που υποδέχτηκε στην Αίθουσά της, στον περιφερειακό Νάουσας, τους φίλους ερασιτέχνες του Αιγαίου. Μετά από τόσα χρόνια συμμετοχών της Ομάδας σε θεατρικές Συναντήσεις όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του Αιγαίου ήλθαν με αγάπη να επισκεφθούν την Ναουσαίικη Ομάδα στο «σπίτι» της. Ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε με τους θεατές να ξεπερνούν τους 170.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με την Α.Ε.Κ. το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 18:30 το απόγευμα και την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 13η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο προγραμματισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας Κ – 14 με ημέρα διεξαγωγής την Τετάρτη 11-10-2017 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΑΡΟΥ – ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, μεταφέρεται για την Παρασκευή 13-10-2017.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα περί της δήθεν έγκρισης του επανακαθορισμού του αιγιαλού στην παραλία της Φτελιάς και την απουσία του Δήμου Μυκόνου από την συνεδρίαση της συγκεκριμένης επιτροπής, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα το κάνουν αυτό μόνο για την ψηφοθηρία, γεγονός που δεν τους τιμά ούτε ως πολιτικούς, αλλά ούτε και ως ανθρώπους»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου υπερψηφίστηκε από 140 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ («όχι» είπε η βουλευτής Γεννιά-έλειπαν Μιχελογιαννάκης, Κουράκης και Μπόλαρης), - «Ναι» είπαν οι έξι βουλευτές του Ποταμιού,ο Θεοχαρόπουλος και ο Ζουράρις των ΑΝΕΛ - Απόντες 15 βουλευτές -Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την τουρκική ένωση Ξάνθης, «όχι» είπαν οι μειονοτικοί βουλευτές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατάμεστη από κόσμο ήταν η Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία της Πάρου το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου όπου παρουσιάστηκε η περίφημη, κλασική τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Τρικυμία» από τη Θεατρική Ομάδα Σάμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos