Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Χτίστηκε το 15ο αιώνα και σήμερα οι Λεύκες είναι ένα από τα πιο συγκινητικά όμορφα χωριά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πανελλήνιο κύπελλο Optimist για αθλητές μέχρι 11 ετών πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, από 18/6 έως 21/6 με την συμμετοχή ρεκόρ 300 αθλητών από 62 ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την 27-06-2017 το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Χώρα-Γαλανάδο Νάξου τετράτροχο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 80χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και σύμφωνα με το Δελτίο Επικίνδυνων Φαινομένων της Ε.Μ.Υ., ενημερώνει ότι, από την Παρασκευή 30/6/2017 έως και τη Κυριακή 2/7/2017 θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες 36 ως 38 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τη Δευτέρα 3-7-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς καλεί όλους τους δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που διοργανώνει η Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νίκαιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (27.06.2017) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο 860 εκατ. ευρώ από την δόση του Ιουλίου για την αποπληρωμή τους - Το «χέρι στην τσέπη» θα βάζει και ο ΕΦΚΑ - Βρούτσης: Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές για συντάξεις αγγίζουν τα 3 δισ. ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο ορόσημο επιτεύχθηκε μόλις 13 χρόνια μετά τη δημιουργία του Facebook, το οποίο διπλασίασε τους χρήστες του μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια, καθώς τον Οκτώβριο του 2012 είχε ένα δισεκατομμύριο χρήστες που το χρησιμοποιούσαν έστω μια φορά μέσα στο μήνα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ξεκίνησαν πλήττοντας την μεγαλύτερη εταιρία πετρελαίου της Ρωσίας, τράπεζες στην Ουκρανία και στην συνέχεια επιχειρήσεις στην Ασία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos