Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ένα και μοναδικό εκλογικό τμήμα του Κώστου, στο 210 στο Δημοτικό Σχολείου του χωριού, οι δύο αντίπαλοι δημοτικοί συνδυασμοί, με υποψήφιους Δημάρχους τον κ. Μ. Κωβαίο και τον κ. Κ. Ροκονίδα, ήρθαν σε απόλυτη ισοψηφία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Χρηματιστήριο «απογειώθηκε» μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αφού μέσα σε δύο ημέρες ο βασικός δείκτης κατέγραψε συνολικά κέρδη 8,55% και η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά 2,8 δισ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Alert! Τζανακόπουλος: Η απόφαση του πρωθυπουργού είναι για εκλογές στις 7 Ιουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρό ήταν το μήνυμα που "έστειλε" η πρωτεύουσα της Πάρου στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο του νησιού κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστήνουμε στους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων να προσέχουν, καθώς εμφανίσθηκαν –και πάλι- «τηλεφωνικοί» απατεώνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του τίτλου Νότιο Αιγαίο - Γαστρονομικής Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 και με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι μόνος στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου την επόμενη ημέρα των εκλογών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos