Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει σοβαρά την πρόταση να αποσυρθούν από τη χρήση τα του ευρώ, σε μία κίνηση που θα μπορούσε να εξοικονομήσει αρκετά κονδύλια, καθώς το κόστος παραγωγής και διαχείρισής τους πολλές φορές ξεπερνούν συχνά την ονομαστική τους αξία, αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σώμα διέκοψε τη συνεδρίαση – Οι ευρωβουλευτές τραγούδησαν όρθιοι με τα χέρια ενωμένα το παραδοσιακό σκωτσέζικο τραγούδι «Auld Lang Syne»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καμαρών στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πρόεδρος & τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πάρου σας προσκαλούν σε συνάντηση, την Παρασκευή & ώρα 19:30, στο Δημαρχείο, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σας στη διοργάνωση του Καρναβαλιού της πόλης μας, για το 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 περπατάμε στην Νότια πλευρά της Πάρου, ξεκινώντας από την όμορφη παραλία του Φάραγγα και μέσω μονοπατιών και αγροτικών δρόμων θα ανηφορίσουμε προς Μπορδέχτη και τις Μάλτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκδήλωση για την παρουσίαση των Πανεπιστημιακών Ανασκαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε νησιά των Κυκλάδων και του Ιονίου, που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολες, όλοι να συμμετάσχουμε σε τρίωρη στάση εργασίας και σε κινητοποίηση στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους Παρασκευή 31/1 στις 11 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διήμερο 25-26/01/2020,πραγματοποιήθηκε στην Παροικία ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΡΑΚΑΣ», με την συμμετοχή εβδομήντα και πλέον αθλητών από τους ναυτικούς ομίλους Πάρου, Νάουσας Πάρου «ΝΑΙΑΣ», Αντιπάρου «ΩΛΙΑΡΟΣ» και Σύρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Ελλάδας με την Ιαπωνία ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Facebook φαίνεται πως γνωρίζει πολλά περισσότερα, από ό,τι πιστεύαμε, για τους χρήστες του!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos