Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Την αγάπη τους για την Αντίπαρο δείχνουν όλο και περισσότεροι σταρ διεθνούς εμβέλειας, με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι από αυτούς να θελήσουν να απολαύσουν φέτος τις διακοπές τους στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι από τα λίγα πανηγύρια της Πάρου που συνίστανται στην αναβίωση δρώμενων της λαογραφικής μας παράδοσης και για το λόγο αυτό έχουν εξαιρετική επιτυχία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσία του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου, του Αντιδημάρχου κ. Α. Σάμιου, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Καραχάλιου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς κ. Κ. Πούλιου, ηλεκτροδοτήθηκε και φωταγωγήθηκε το νέο λιμάνι της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου, αναβίωσε στη Νάουσα το πανηγύρι του Κλήδονα. Η βραδιά ήταν όμορφη και πλαισιώθηκε από ζωντανή νησιώτικη μουσική η οποία κατέληξε σε γλέντι και πολύ χορό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ραντεβού την Τρίτη 28 Ιουνίου στις Καμάρες Πάρου για να ζήσουμε την παριανή διασκέδαση όπως παλιά…

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 12.082. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.607.580 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 48.6% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-06-2022/23.40’ στη Νάξο επί της επαρχ. οδού Αγίας Άννας-Αγίου Αρσενίου, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 18χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε διαδοχικά με τετράτροχη μοτοσικλέτα και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο έχοντας ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου. Οι οδηγοί των άλλων δύο εμπλεκόμενων οχημάτων συνελήφθησαν. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 15:21

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 15:20

Με την έδρα του Πόρτλαντ στο MLS

Η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματάει ούτε στα τέλη Ιουνίου, με αρκετές αναμετρήσεις σε Λατινική Αμερική, Ασία και Euro U19. Στις ΗΠΑ και το MLS, το Πόρτλαντ υποδέχεται το Κολοράντο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos