Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Τώρα η Νάουσα απέκτησε τον δικό της all – day must προορισμό! Πρόκειται για το pizza bar «La Zucca» που λειτουργεί καθημερινά από 09:00 – 03:00 και σερβίρει θεσπέσιες γεύσεις!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές - Δείτε το βίντεο

Κατηγορία LIFESTYLE

 Ευλογιά των πιθήκων: Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι έχουν καταγραφεί συνολικά επτά κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα, όμως η 7η μόλυνση φαίνεται να οφείλεται σε εγχώρια μετάδοση, καθώς με βάση την επίσημη ενημέρωση δεν αναφέρεται ταξίδι στο εξωτερικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συστάσεις για την πραγματοποίηση της 4ης δόσης COVID προχώρησε κατά τη σημερινή ενημέρωση, η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Μια μεγάλη ιδιωτική επένδυση, πρωτοπόρα σε όλη την Μεσόγειο, στέλνει ένα ακόμα μήνυμα ανάτασης της οικονομίας μας και ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη χώρα μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διψήφια αύξηση στις τιμές - Η Πάρος το νέο hotspot στην αγορά δεύτερης κατοικίας - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό με βάση τα στοιχεία της Engel & Völkers Ελλάδος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεδρίαση στις 28.6.22, αποφάσισε τα παρακάτω θέματα που αφορούν την Π.Ε. Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ- «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 16χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γνωστός δημοσκόπος έφυγε στα 75 του χρόνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos