Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Χαρμόσυνη και γεμάτη ελπίδα είναι η θρησκευτική εορτή της Κυριακής των Βαϊων. Την ημέρα αυτή, η εκκλησία μας τιμά με λαμπρότητα και εξέχοντες ύμνους την θριαμβευτική είσοδο του Ιησού στην πόλη των Ιεροσολύμων πριν την έλευση της Εβδομάδας των Παθών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 00:53

Ακάθεκτη για το F4 η Κ16 του ΑΟ Πάρου

Με μεγάλη ευκολία η Κ16 του ΑΟ Πάρου διέλυσε 9-0 την αντίστοιχη Κ16 του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» καταγράφει τη διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στις 4,8 ποσοστιαίες μονάδες. Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 3 και 5 Απριλίου σε δείγμα 1000 ατόμων.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρό προβάδισμα στον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνει δημοσκόπηση στην Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (2301/08-042023) η κοινή υπουργική απόφαση που προβλέπει την κατάργηση των ΜΕΘ Covid-19 και έτσι όσοι νοσούν με κορονοϊό θα νοσηλεύονται πλέον μαζί με άλλους ασθενείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής είναι το εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη ήταν η κίνηση σήμερα Σάββατο του Λαζάρου 8/4 στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες μαζικές αναχωρήσεις ταξιδιωτών ενόψει του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 17:23

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει για τους επισκέπτες μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Ελλάδας, το Ναυάγιο της Ζακύνθου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, για λόγους ασφαλείας των τουριστών, καθώς υπάρχουν φόβοι για κατολισθήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos