Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση συναντώνται αύριο Σάββατο οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, με αντικείμενο συζήτησης τις μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑΠ, η Δημοτική Κοινότητας Αγκαριάς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς, σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου που θα πραγματοποιηθούν στην Αγκαιριά στις 22 & 23 Απριλίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 16-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 39 και 31 ετών γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με νόμιμο εκπρόσωπο έναν 46χρονο ημεδαπό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς Ανάσταση έμεινε  η αγορά της Πάρου και της Αντιπάρου τις ημέρες του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 16 Απριλίου 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, συζήτησαν χθες το βράδυ, στο περιθώριο της εκδήλωσης του Λευκού Οίκου για την 25η Μαρτίου, ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εληξε λίγο μετά τις 7.30 το πρωί, με επέμβαση της αστυνομίας και χωρίς επεισόδια, η κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από 19 ημέρες. Η επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου έγινε κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, και αφού είχε δοθεί χρονικό περιθώριο δέκα λεπτών στους καταληψίες να εγκαταλείψουν το κτίριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηταν όλοι τους Αφρικανοί, έφυγαν όλοι μαζί από τη Μαύρη Ηπειρο, αψηφώντας τα κύματα της Μεσογείου, σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης στην Ευρώπη. Μεσοπέλαγα, όμως, κάποιοι από αυτούς ρίχτηκαν στη θάλασσα από συνταξιδιώτες τους, ύστερα από έναν καβγά για θρησκευτικές διαφορές και πολύ πιθανόν να έχασαν τη ζωή τους, καθώς έως αργά χθες βράδυ αγνοούνταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικοί και μέλη του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Ισπανίας ερεύνησαν χθες το σπίτι και το γραφείο του Ροδρίγο Ράτο, πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (2004-2007), σε βάρος του οποίου υπάρχουν υποψίες για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με Ισπανούς δικαστικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos