Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Το Σάββατο 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Δράση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυστυχώς ο κύριος Δήμαρχος αντί να σιωπήσει προκαλεί, αντί να προστρέξει στο Δημοτικό Κώδικα (ΚΔΚ) και τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου (ΚΛΔΣ) αυτοσχεδιάζει, και αντί να ελέγξει τους ανεξέλεγκτους συνεργάτες του που έχουν την ευθύνη σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου, οδηγείται στην επίκληση ψεμάτων που προσπαθεί να αποδώσει σε άλλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με προοπτική να αρχίσει αύριο Πέμπτη η επεξεργασία του στην αρμόδια Επιτροπή και να ψηφιστεί έως τις 20 Ιουλίου, κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος και την απόκτηση δικαιώματος εκλέγειν στην ηλικία των 17 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη πτώση σε δημοφιλείς σχολές όπως Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές, Οικονομικές και Πληροφορικής. Σε ιστορικά χαμηλά οι Παιδαγωγικές Σχολές, θα εισαχθούν ακόμη και με 9.000 μόρια. Μοναδική εξαίρεση οι Ιατρικές Σχολές, με τις πύλες τους να ανοίγουν από τα 18.700 μόρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη μετάβαση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας του πολιτισμού και της δημιουργίας στην ψηφιακή εποχή επιθυμεί η Ε.Ε., ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των δύο τομέων με χορήγηση τραπεζικών δανείων άνω των €600 εκατ. τα επόμενα έξι έτη. Στους τομείς του πολιτισμού και της δημιουργίας αντιστοιχούν περισσότερες από 7 εκατ. θέσεις εργασίας στην Ε.Ε. και το 4,2 % του ΑΕΠ, με τη διευκόλυνση των μικρών επιχειρήσεων να αναπτυχθούν στην ψηφιακή εποχή να θεωρείται κρίσιμο στοίχημα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που κατέθεσε διακινητής για το σύστημα παράνομης μεταφοράς μεταναστών στις ακτές της Ιταλίας. Όπως αποκάλυψε, εκτός από το εμπόριο ανθρώπων γίνεται και εμπόριο οργάνων. Οι αποκαλύψεις του, οδήγησαν στη σύλληψη τουλάχιστον 38 υπόπτων λαθρεμπόρων, οι οποίοι πιστεύεται ότι ανήκουν σε ένα διεθνές δίκτυο διακίνησης εμπλεκόμενο στο εμπόριο οργάνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βήμα πιο κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ βρίσκεται πλέον η Βρετανίδα βουλευτής Τερέζα Μέι, που θεωρείται πλέον θεωρείται και επίσημα το «φαβορί» στην κούρσα διαδοχής του Ντέιβιντ Κάμερον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos