Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέσσερις περιοχές της χώρας αναφέρονται από το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ως «επηρεαζόμενες περιοχές από τα νοσήματα που μεταδίδονται με διαβιβαστές», γεγονός που σημαίνει πως σε αυτές τις περιοχές ενεργοποιούνται εκτάκτως μέτρα αποκλεισμού από την αιμοδοσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης διευκόλυνε - καθοδηγούσε αλλοδαπούς να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εκδήλωση που ετοιμάζεται εδώ και καιρό θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της Παναγίας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Blue Star Ferries με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνει για τη νέα της προωθητική καμπάνια με τίτλο «Σερβίρουμε Αιγαίο», που υλοποιεί σε συνεργασία με το Greek Gastronomy Guide, με μόνο σκοπό την παρουσίαση του γαστρονομικού πλούτου των νησιών του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με Ι.Χ. αυτοκίνητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν (4) αποφάσεις του ΣΤ΄ Μονομελούς Πλημ-κείου Αθηνών, με τις οποίες είχε καταδικασθεί σε συνολική ποινή φυλάκισης (42) μηνών και χρηματική ποινή (6.700) €, για παράβαση Ν. περί επιταγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Π-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57, 79χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αρκετά... θερμό Σαββατοκύριακο περιμένει ολόκληρη τη χώρα, με το θερμόμετρο να αγγίζει έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το α΄ εξάμηνο του 2018 προκύπτει ότι η αεροπορική κίνηση της χώρας μας παρουσιάζει μεγάλη άνοδο με σημαντική αύξηση αφίξεων εξωτερικού και διακίνησης επιβατών σε όλα τα αεροδρόμια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos