Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλανίζει ειδικά την Παροικία και κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την αύξηση της κίνησης, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατά 25% περισσότεροι ήταν οι επισκέπτες που έφθασαν στην Πάρο αεροπορικώς μέσα στον Ιούλιο του 2018 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έργο προϋπολογισμού 4.947.473 ευρώ πλέον ΦΠΑ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους του Δήμου Μυκόνου, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου για την ασφάλεια και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πείτε τους "άντε γεια" με ωραίο και φυσικό τρόπο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο οδηγώντας τετράτροχη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια μέθης. Επιπρόσθετα σημειώνεται ότι, ο 22χρονος εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του ατυχήματος και εντοπίστηκε από αστυνομικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε από την ΕΥΔ η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο το έργου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-08-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 35, 35 και 36 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,2- γραμμαρίων. Επιπλέον κατά τον έλεγχο ο ένας 35χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ έφτασε ο τζίρος τής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού τής Μυκόνου και συγκεκριμένα στο γνωστό Νammos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Μυκόνου, με το Ε/Γ-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν. Νάξου 64, 71χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos