Οκτώβριος 2020 - Psts.gr

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στο πεδίο των γαλλο-τουρκικών σχέσεων με το Παρίσι να ανακαλεί τον πρέσβη στην Άγκυρα. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Υποκινούμενη» χαρακτήρισε η Περιφερειακή Αρχή την κινητοποίηση των γονέων με το γελοίο επιχείρημα ότι, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μαζί τους δεν ικανοποιήθηκαν με το αράδιασμα των ενεργειών της για τα σχολεία ή για τη μεταφορά μαθητών και παρ’ όλα αυτά επέμεναν στα αιτήματά τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άλλο ένα περιστατικό θανάτωσης σπάνιου αρπακτικού έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη νότιο Σάμο. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος για ένα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, 935 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Φάνης Χατζημανώλης μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που “αιχμαλώτισε” με τον φακό του το τουρκικό ερευνητικό σκάφος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηρότερα μέτρα θα εφαρμόζονται από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε δηλώσεις τους στα ιταλικά ΜΜΕ, οι γιατροί της πρώτης γραμμής δήλωσαν πως οι κλινικές εκτάκτων περιστατικών είναι υπερπλήρεις από ασθενείς με κορονοϊό
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέοι θάνατοι προστίθενται στην τραγική λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων, σχετικά με περιστατικό εισαγωγής μίας ασθενούς με καρδιολογικό πρόβλημα στο Κέντρο Υγείας Πάρου και των ανυπόστατων, αλλά και συκοφαντικών αναφορών, ότι η ασθενής κατέληξε λόγω ελλείψεως του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού του Κ.Υ., θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 87

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos