Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ήταν 94 ετών και νοσηλευόταν από τα μέσα Νοεμβρίου σε νοσοκομείο της πόλης Τουρ - Η σχέση του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και η καθοριστική στάση του στην ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 23:49

Τα επτά ανοικτά προγράμματα του ΟΑΕΔ

Τα παρακάτω 7 ανοικτά προγράμματα 38.600 νέων θέσεων, με ποσοστά επιχορήγησης 60-100% μισθού και ασφαλιστικών εισφορών, υλοποιεί ο ΟΑΕΔ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε χθες, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, στον οποίο συμμετείχαν 448.203 επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα περαιτέρω αντιμετώπισής της, οι σχέσεις της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης συνολικά με την Τουρκία με αφορμή το μεταναστευτικό, καθώς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επανένταξη στη ρύθμιση για τις 100 και τις 120 δόσεις των οφειλετών που τις έχασαν το διάστημα Μαρτίου – Νοεμβρίου, προβλέπει η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένες οδηγίες αναφορικά με τη φροντίδα ασθενή στο σπίτι μετά την έξοδο από το νοσοκομείο όσο και του επιβεβαιωμένου ή και υπόπτου κρούσματος κορονοϊού στο σπίτι, συνέταξε η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έγκριση εμβολίου από την ΕΕ θα γίνει στο τέλος Δεκεμβρίου είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα χαλάρωσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Πλακιωτάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας νόσησε με κορονοϊό και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άποψη του Περιφερειάρχη που διατυπώθηκε κατά την ψήφιση του “Αναπτυξιακού Οργανισμού” στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στο πνεύμα, ότι δήθεν όσοι τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos