Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ στις 15 Νοεμβρίου 2022, ημέραΤρίτη και ώρα 7.00 μμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καρυδόπιτα είναι ένα πατροπαράδοτο ελληνικό, σιροπιαστό γλυκό, συνυφασμένο με μνήμες της γαστρονομικής μας κληρονομιάς.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ένα από τα σημεία που θα έπρεπε να είναι κοινώς αποδεκτά και να τα διεκδικούν με κάθε τρόπο οι δήμαρχοι είναι εκείνο της οικονομικής αυτοτέλειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι, την παράσταση κλέβουν οι αναμετρήσεις σε Αγγλία και Γερμανία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 12:45

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-11-2022 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 46 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 12:42

Στοίχημα: Με τη φορμαρισμένη Λέστερ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αυτό που διανύουμε. Μπορείτε να δείτε στο Betarades.gr με ματιά μουντιάλ αποδόσεις και ποια είναι τα φαβορί.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

O ίλιγγος είναι μια διαταραχή της ισορροπίας που σχετίζεται με την ικανότητα του εγκεφάλου να αντιλαμβάνεται τη θέση μας στο περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυστραλή υπουργός Εσωτερικών προσπάθησε σήμερα να διαβεβαιώσει τους πολίτες της χώρες ότι τα πρωτόκολλα για την COVID-19 είναι επαρκή ύστερα από τον ελλιμενισμό στο Σίδνεϊ κρουαζιερόπλοιου με εκατοντάδες επιβάτες που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξήσεις περίπου 7,5% για ένα μεγάλο τμήμα των συνταξιούχων, και τρίτη αύξηση κατώτατου μισθού το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, ανακοίνωσε σήμερα ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos