Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του πρώτου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός βρέθηκε εντός στρατοπέδου της Αττικής ένας ανθυπασπιστής ΕΜΘ, όπως ενημέρωσε το ΓΕΣ το βράδυ της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θρυλικός Ζορμπάς ζωντανεύει στη σκηνή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στις έρευνες για φυσικό αέριο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιο καθοριστική φάση της 11ης αγωνιστικής στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού που έληξε ισόπαλο 1-1, αναλύθηκε τηλεοπτικά από τους Ηλία Σπάθα στο MEGA, Παναγιώτη Βαρούχα στην ΕΡΤ και Τάσο Κάκο στο ΟPEN.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την Τετάρτη 09/11, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορίες και ανησυχία εκφράζουν επενδυτικοί αναλυτές ανά τον κόσμο, σε συνέχεια των μεγάλων απολύσεων των τεχνολογικών κολοσσών Twitter, Meta (Facebook) που ανακοινώθηκανε μέσα σε λίγα 24ωρα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει την πρώτη του συνέντευξη, μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Eυρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε πρόταση κανονισμού για την ενίσχυση της διαφάνειας στον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων και για την παροχή βοήθειας στις δημόσιες αρχές ώστε να διασφαλίσουν την ισόρροπη ανάπτυξη του τομέα στο πλαίσιο του βιώσιμου τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στο πρώτο γκαλά που πραγματοποίησε το Taglit (:Birthright Israel) στην Ελλάδα, ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον κόσμο ο οποίος εγκαινίασε την παρουσία του στη χώρα μας με την πρώτη εκδήλωση του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos