Πάρος, Χρυσή Ακτή: Παγκόσμιος Αγώνας Ιστιοσανίδας

03 Οκτωβρίου 2012 00:32

Διεξήχθη στη Χρυσή Ακτή από τις 10 έως τις 15 Σεπτεμβρίου ο παγκόσμιος αγώνας ιστιοσανίδας

GO!GLOBO 2012 IFCA SLALOM WORLD CHAMPIONSHIP με τη συμμετοχή πολλών πρωταθλητών ήδη καταξιωμένων με πολλές διακρίσεις από διάφορες χώρες του κόσμου όπως Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία, Τουρκία, Μαυρίκιο, Αργεντινή, κ.α.

Μέγας χορηγός του παγκόσμιας εμβέλειας αυτού αθλητικού γεγονότος ήταν η μεγάλη εταιρεία πληροφορικής και εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας GLOBO και διοργανωτές ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Δρυού Πάρου, ο Δήμος Πάρου και το Sun Wind Surf Club ενώ υποστηρικτές η ΄Ενωση Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου, ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου και η Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων.

Oι θεματικοί αγώνες στη Χρυσή Άκτή ολοκληρώθηκαν φέρνοντας στην τελική κατάταξη τους τρείς πρώτους νικητές που είναι οι εξής: 1oς Gonzalo Costa Hoevel από την Αργεντινή, 2ος Bora Kozanoglu από την Τουρκία και 3ος Andrea Rosati από την Ιταλία. Στην τελετή λήξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος απονεμήθηκαν κύπελα και χρηματικά έπαθλα στους νικητές των αγώνων ενώ επίσης τιμήθηκαν οι αθλητές Γιάννης Μπούμπας και Γιάννης Παπασπύρου.

Παρακολουθήστε τον αναλυτικό πίνακα των αποτελεσμάτων και στιγμές από τους αγώνες και την απονομή των επάθλων σε video που ακολουθεί.

Πατήστε εδώ για το video

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos