Με επιτυχία έληξε το 3o Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ-Πονγκ) στην Αγκαιριά

12 Νοεμβρίου 2012 19:57

Κανονικά θα έπρεπε να περιγράψει κανείς αυτό το γεγονός σαν μια πολυπολιτισμική συνάντηση αθλητών στο φιλόξενο και φιλικό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Συλλόγου, σε δυο συνεχή Σάββατα στις 3 και 10 Νοεμβρίου, συναντήθηκαν 44 παίκτες αυτού του πανέμορφου αθλήματος. Ενήλικες , έφηβοι και παιδιά, από όλο το νησί, αθλητές Έλληνες και άλλων εθνικοτήτων, αγωνίστηκαν και δοκίμασαν τις ικανότητες τους μπροστά στο πράσινο τραπέζι καταχειροκροτούμενοι από τις δεκάδες φίλων που παραβρέθηκαν στο αθλητικό γεγονός.

Συνολικά έγιναν 32 αγώνες δυο κατηγοριών, των Ενηλίκων και των Έφηβων-Παίδων που τελικά ανέδειξαν τους εξής νικητές:

Κατηγορία Ενηλίκων: 1ος Jean- Lou Bersuder, 2ος Σωτήρης Σταματόπουλος, 3ος Αντώνης Καραφυλλάκης.

Κατηγορία Εφήβων –Παίδων: 1ος Αγησίλαος Πουρνάρας, 2οςΛεφτέρης Διακάτος, 3ος Γιάννης Πρόκος.

Τα έπαθλα έδωσαν, ο Ανδρέας Κουταλίδης,Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Αγκαιριάς, η Μαρία Χανιώτη, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, ο Τάκης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Αθλητικού Τμήματος της ΚΔΕΠΑΠ και η Ευαγγελία Σκιαδά, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Κοινή διαπίστωση ήταν ο καταφανής και έκδηλος ενθουσιασμός των αθλητών που τους δόθηκε η ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές γνωστούς και άγνωστους που τους ένωσε για πολλές ώρες η αγάπη στο άθλημα και το φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον του Συλλόγου. Επίσης επιθυμία όλων , η συμμετοχή στο επόμενο Πρωτάθλημα, και μέχρι τότε να μην λείψουν από τις προπονήσεις κάθε Παρασκευή 7-9μμ για τους ενήλικες και κάθε Σάββατο 6-9μμ για τα παιδιά και τους εφήβους Γυμνασίου και Λυκείου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos