Νίκη τίτλου για τις παγκορασίδες του Πανναξιακού

26 Φεβρουαρίου 2013 00:53

Ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκαναν χθες το απόγευμα στη Σύρο οι παγκορασίδες του Πανναξιακού με την εμφαντική τους νίκη επί του Φοίνικα με 3-0 σετ.

Οι μικρές του Γιώργου Δερμάτη κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς, έπαιξαν βόλεϊ από άλλο....πλανήτη αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους αλλά και τους 200 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Δημήτρης Βικέλας" να υποκλιθούν στο ταλέντο και την αγωνιστική τους ανωτερότητα. Πρέπει βέβαια να επισημάνουμε ότι και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα της Νάξου έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική άνοδο και..........

δεν θυμίζει σε τίποτα την παρουσία της στο περσινό πρωτάθλημα, τότε που γινόταν εύκολο θύμα και έχανε τα περισσότερα παιχνίδια από τα αποδυτήρια . Αυτή η μεταμόρφωση φυσικά δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της καθημερινής προπόνησης και των θυσιών που γίνεται από παίκτριες, προπονητές, διοίκηση και γονείς.

Στον χθεσινό αγώνα ο προπονητής του Πανναξιακού κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο τα βασικά του όπλα. Τα επιθετικά σέρβις από τις Μαυρομάτη, Ευαγγελίστα έδωσαν πολλούς εύκολους πόντους, ενώ Παντελιά και Βασιλάκη κέρδισαν σχεδόν όλες τις μάχες πάνω στον φιλέ.

Εξαιρετική για άλλη μια φορά στην πάσα ήταν η Αναγνώστου ενώ η Τσιμπλάκη και η Χαριτίδη που μπήκε ως αλλαγή, έδωσαν πολύτιμες λύσεις σε επίθεση και άμυνα.

Αυτό που έκανε όμως αυτή την φορά τις νεαρές αθλήτριες του Πανναξιακού να ξεχωρίσουν ήταν η ψυχραιμία και η ωριμότητα που επέδειξαν καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ειδικά στο τελευταίο σετ, όταν το σκορ ήταν 18-18 και η μπάλα στην κυριολεξία έκαιγε, κατάφεραν να παραμείνουν συγκεντρωμένες δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Έκλεισαν τα αυτιά στα γιουχαΐσματα και την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Σύρου και συνέχισαν ανεπηρέαστες το παιχνίδι τους, φτάνοντας σε ένα μεγάλο θρίαμβο.

Τα σετ: 17-25, 16-25, 23-25

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Γιώργος Δερμάτης - Έφορος Ευαγγελίστα Ισίδωρος.) Αναγνώστου Ελίζα, Παντελιά Ιωάννα, Μαυρομάτη Ιωάννα, Ευαγγελίστα Ατζέλικα, Βασιλάκη Κυριακή, Τσιμπλάκη Ανδριανή, Χαριτίδη Σοφία, Νικολαράκη Μαρίνα, Σορώκου Ελεάννα, Κατσούλη Ελένη, Ρώτα Χριστίνα, Σέργη Χρυσοβαλάντου.

Φοίνικα Σύρου: (Αλτουβάς Γιώργος) Ξαγοράρη Κ., Παναγιωτακοπούλου, Γιαλόγλου Ν., Βαρθαλίτου Ειρ., Ξαγοράρη Βικ., Χαλβαζή, Βασιλικού Φ., Μανώλη Αγγ., Ρούσσου Αννα, Ρούσσου Ν., Ξαγοράρη Αικ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos