×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Την Κυριακή ο τελικός και απονομές στους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα του ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού

05 Απριλίου 2013 14:11

Ο σύλλογος την ΚΥΡΙΑΚΗ θα κλίσει αυτήν την όμορφη διοργάνωση οπού ξεκίνησε τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ μέναν τελικό που θα έχει όμορφες στιγμές για όλους τους φίλαθλους .

Εικόνες από το παρελθόν και το μέλλον.

Την διοργάνωση την ανοίγουν οι ακαδημίες του συλλόγου στις 19:00 παίζοντας και δείχνοντας ότι ο σύλλογος έχει μέλλον.

Στην συνέχεια η μεγάλη έκπληξη, οι γυναίκες του χωριού θα δώσουν έναν φιλικό αγώνα με γυναίκες από την Παροικία στις 19:30.

Στις 20:00 ξεκίνα ο μεγάλος τελικός και στις 20:30 ο σύλλογος θα τιμήσει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από το παρελθόν για την μεγάλη πρόσφορα τους στον Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ.

Και στο φινάλε του τελικού θα βραβευτούν όλες οι ομάδες και οι παίκτες ξεχωριστά για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα 5Χ5 και με την απονομή του πρωταθλήματος και κυπέλλου αυτής της χρονιάς.

Επίσης θα βραβευτούν οι καλύτεροι παίκτες όπως δημοκρατικά τους ψήφισαν οι 140 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Σε όλη την διάρκεια ο σύλλογος θα τοποθετήσει ψησταριά με μεζέδες κρασί και σούμα θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το παρόν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos