×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μήλος: Τερματισμός πρώτου μπράτσου του 19ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα “Cyclades Regatta 2013

30 Ιουνίου 2013 14:14

Ανοίγοντας σαμπάνια  υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μήλου κος Γεράσιμος Δαμουλάκης το πρώτο σκάφος που πέρασε την γραμμή τερματισμού του πρώτου μπράτσου

του 19ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα "Cyclades Regatta 2013" του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας και έδεσε στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου. Πρόκειται για το Έρυτος ΙΙ του ΝΟΠΦ με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην προβλήτα του λιμανιού της Μήλου για να υποδεχτεί το πρώτο σκάφος που έφτασε γύρω στις 10 το βράδυ μετά από 72 ναυτικά μίλια πλεύσης από την γραμμή εκκίνησης στην Βουλιαγμένη.

Τα σκάφη άρχισαν να φτάνουν και να δένουν στο λιμάνι και γύρω στις 7 το πρωί ολοκληρώθηκε ο τερματισμός. Ο αγώνας, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αθλητές είχε πολλές εναλλαγές και όλοι δήλωσαν ευχαριστημένοι από την πρώτη κούρσα του αγώνα.

Η υποδοχή των αθλητών έγινε από τον Πρόεδρο του ΝΟΤΚ κο Παντελή Παυλίδη, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μήλου κο Νίκο Ξενάκη ενώ τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μήλου με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο κο Στέλιο Κουφό παρέμειναν μέχρι τον τερματισμό και του τελευταίου σκάφους και πρόσφεραν σάντουιτς, χυμούς και νερό στους αθλητές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos