Πανναξιακός ΑΟΝ: Ανανέωση συνεργασίας με Μελίνα Εμμανουηλίδου

14 Αυγούστου 2013 14:30

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με την κεντρική, αρχηγό της Εθνικής Νεανίδων, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας της με το σωματείο μας, η αθλήτρια δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στον Πανναξιακό. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στην Α1. Έλπίζω να είμαι υγιής και δυνατή και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».
Επίσης ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την πασαδόρο Δώρα Γκολφινοπούλου. Η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνίστηκε και την περυσινή, επιτυχημένη, σεζόν με το σωματείο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε και πάλι κοντά μας.

Η αθλήτρια μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε : «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του σωματείου που μου δείχνουν εμπιστοσύνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην Α1 με τον Πανναξιακό και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos