×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

6ο “Νάξαθλον 2013”

27 Αυγούστου 2013 08:02

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 16:00, με τη συμμετοχή 100 περίπου Ελλήνων και ξένων αθλητών θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά το Νάξαθλον.

Οι συμμετοχές μεγάλων αθλητών, χρονιά με τη χρονιά αυξάνονται, δίνοντας μια ποιοτική αναβάθμιση. Φέτος στη Νάξο θα δούμε ονόματα όπως του πρωταθλητή Ευρώπης Γιάννη Δρυμωνάκου, του Γιώργου Αλυφαντή με συμμετοχές σχεδόν σε όλα τα Τρίαθλα, αλλά και σε διεθνείς αγώνες, τον 5 φορές πρωταθλητή του "Νάξαθλον" Κωνσταντίνο Παπανικολάου, του Ιορδάνη Παπαδόπουλου, νικητή του Νάξαθλον 2012 και του Γρηγόρη Σουβάτζογλου νικητή του φετινού "Xterra τριάθλου" στην Ελλάδα.

Από πλευράς γυναικών ξεχωρίζει η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Μαρίας Κασιμάκη, η οποία κατέχει τον 3ο καλύτερο χρόνο "Ironman τριάθλου" στη Ελλάδα, καθώς και της πρωταθλήτριας Έλενας Κλαπανάρα, η οποία είχε προκριθεί στο "Xterra τριάθλου" για το 2014 στη Χαβάη.

Ο πρωτότυπος και αρχαιότερος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αγώνας "Νάξαθλον" διοργανώνεται στη Νάξο από το 2007, ξεκινώντας από μια μικρή διοργάνωση και καταλήγοντας στις μέρες μας ένας μεγάλος αγώνας Τριάθλου, που πλέον συγκαταλέγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα miting Τριαθλητών.

Φέτος η διοργανωτές θέλησαν να ανεβάσουν τις απαιτήσεις του αγώνα, ανεβάζοντας τις αποστάσεις σε Ολυμπιακά επίπεδα. Έτσι οι αθλητές θα πρέπει καλύψουν τις αποστάσεις που ισχύουν στους Ολυμπιακούς αγώνες: κολύμβηση 1,5χλμ., σε ανοιχτή θάλασσα, ποδηλασία 40χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή Χώρα – Φιλώτι με επιστροφή και τρέξιμο 10χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή προς Εγγαρές με επιστροφή.

Την εκφώνηση των αγώνων, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 16:00 από το Βίντσι της παραλίας Χώρας Νάξου, θα κάνει ο γνωστός Ναξιώτης δημοσιογράφος, με μεγάλη πείρα και πολλές Ολυμπιακές μεταδόσεις Τριάθλου, Γιώργος Ρουσάκης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos