×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ποδηλατική βόλτα Παροικιά - Αλυκή

22 Οκτωβρίου 2013 18:57

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας με ποδήλατο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που ξεκινήσαμε το 2011

σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου στο πλαίσιο του ορεινού αγώνα ποδηλασίας στο Μαράθι και συνεχίσαμε το 2012 με την ποδηλατική βόλτα από το μουσείο Όθωνα Κάπαρη στο μουσείο «Νικόλαος Περαντινός», την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήσαμε την ποδηλατική βόλτα από την Παροικία έως το λαογραφικό μουσείο ΣΚΟΡΠΙΟΣ των κ.κ. Πόπης και Μπενέτου Σκιαδά στην Αλυκή.

Η φετινή ποδηλατική βόλτα διοργανώθηκε από την Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με τη συμμετοχή 40 μικρών και μεγάλων ποδηλατιστών που χάρηκαν την όμορφη διαδρομή και μαγεύτηκαν από τις δημιουργίες του ακούραστου λαϊκού καλλιτέχνη Μπενέτου Σκιαδά.

Μετά την ξενάγηση στους χώρους του μουσείου ακολούθησε κέρασμα που πρόσφεραν η κ. Πόπη Σκιαδά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους, το αστυνομικό τμήμα Πάρου για την συνδρομή του στην ομαλή διεξαγωγή της βόλτας, τον κ. Ελευθέριο Σκαραμαγκά, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου κ. Μηνά Καλακώνα, τον επίσης φιλόξενο και πάντα παρόντα πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγκαιριάς κ. Ανδρέα Κουταλίδη, τον φίλο Στρατή Σκαραμαγκά, την ακούραστη και πάντα παρούσα επίσης πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς κ. Ευαγγελία Σκιαδά καθώς και τον κ. Δημήτρη Καλανδράνη, τον πρόεδρο του ΠΟΠ κ. Νίκο Καλακώνα και φυσικά τους οικοδεσπότες κ.κ. Πόπη και Μπενέτο Σκιαδά για την ξενάγηση, τη φιλοξενία και την καλοσύνη τους να μας δεχτούν στον πανέμορφο χώρο που έχουν δημιουργήσει και που πραγματικά αξίζει να τον επισκεφθεί κάθε Παριανός.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.alt

Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos