×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Προπόνηση μέσα στο κρύο – Απαραίτητο αξεσουάρ τα γάντια…

06 Φεβρουαρίου 2014 01:34

Ενισχύεται σημαντικά με Νταβίντοβα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Πάρου

Ο σκούφος, τα γάντια και η φόρμα ήταν τα απολύτως απαραίτητα για τις γυναίκες ης ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Πάρου όταν το βράδυ της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου ο φωτογραφικός φακός του psts.gr τους... συνέλαβε να κάνουν προπόνηση στο ανοιχτό γήπεδο βόλεϊ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Παροικίας.
Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί στις προπονήσεις στα ομαδικά αθλήματα βόλει και μπάσκετ εν έτη 2014  στην Πάρο εν αναμονή ενός κλειστού γυμναστηρίου που παρά τις επανειλημμένες  υποσχέσεις δεν το έχουμε δει ακόμα να υλοποιείται.

Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Σκιαδάς έτριβε τα χέρια του, όχι από το κρύο που ήταν τσουχτερό, αλλά από το γεγονός ότι στην ομάδα ενσωματώθηκε πλήρως η Έλενα Νταβίντοβα. Ο ΑΟ Πάρου έχει στα χέρια του -έπειτα από συντονισμένες ενέργειες- το δελτίο της αθλήτριας που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει στο φετινό πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Πάρου έχει δυο ήττες στο τάι μπρέικ (3-2) από το Νεώριο και το Φιλώτι.

Έτσι λοιπόν με τη συμμετοχή της Νταβίντοβα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Πάρου να δείξει ένα διαφορετικό, προς το καλύτερο, πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια ψάχνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στην ιστορία της ομάδας αφού αυτή δημιουργήθηκε μέσα στο καλοκαίρι του 2013...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos