×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έγραψε τη λαμπρότερη ιστορία του ναξιακού βόλεϊ

31 Μαρτίου 2014 00:54

...με τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα

 και στο Κύπελλο, η οποία επιβραβεύτηκε με την πανάξια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κάνει όλους τους Ναξιώτες υπερήφανους. Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της δικαιώνει όσους πίστεψαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στις δυνατότητες του Πανναξιακού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στην Τεχνική Ηγεσία, στις Αθλήτριες, αλλά και στους Φιλάθλους της ομάδας, που την στήριξαν εντός και εκτός έδρας, καθώς και σε όλους, όσοι συνέβαλλαν στη λαμπρή αυτή πορεία.  Η συμπαράσταση όλων στις προσπάθειες του Πανναξιακού είναι επιβεβλημένη, για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Πανναξιακού και όλης της ναξιακής αθλητικής οικογένειας. Για άλλη μια φορά ο Πανναξιακός μας έκανε υπερήφανους, αποδεικνύοντας ότι με θέληση, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια τα πάντα είναι εφικτά. Το παράδειγμά του είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα για το δρόμο προς την επιτυχία.

Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες για την ομάδα μας. Στις καρδιές όλων μας είστε νικήτριες!

Ο Δήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos