Π[αγκόσμιο πρωτάθλημα 470 - Santander Ισπανία

20 Σεπτεμβρίου 2014 19:49

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής, βρίσκονται στην 3η θέση μετά από 9 ιστιοδρομίες. Απομένει το Medal Race του Σαββάτου για να ολοκληρώσουν μια πολύ μεγάλη επιτυχία!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του. Απομένει μία ημέρα και μία μόνο ιστιοδρομία. Οι Π.Μάντης και Π.Καγιαλής έκαναν μια καταπληκτική εμφάνιση από την αρχή μεχρι και σήμερα και πλέον έχουν κερδίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς στο Ρίο για την Ελλάδα.

Αυτό που απομένει είναι να καταφέρουν να παραμείνουν στο βάθρο καθώς 10 βαθμούς πίσω τους βρίσκεται ο Αγγλος Ολυμπιονίκης Luke Patience με πλήρωμα τον Εlliot Willis.

Οι ιστιοπλόοι μας όμως έχουν βλέψεις και για το ασημένιο καθώς οι Κροάτες Fantela & Marenic βρίσκονται μόνο 5 βαθμούς μπροστά και στο medal race οι βαθμοί μετράνε επί 2!

Ετσι, αν το πολύπειρο δίδυμο καταφέρει να τερματίσει 3 θέσεις μπροστά από τους Κροάτες τότε θα κερδίσουν το ασημένιο μετάλλιο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos