Η ομάδα VMG του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Παναγιώτη Μάντη νικήτρια του Hellenic Match Racing Tour 2014!

29 Σεπτεμβρίου 2014 17:21

Την τρίτη και τελευταία ημέρα του Hellenic Match Racing Tour της Αθήνας η αγωνία κορυφώθηκε καθώς οι τελευταίες μονομαχίες έκριναν και τον πρωταθλητή της φετινής διοργάνωσης.

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε με τη σειρά των ημιτελικών όπου ο πρώτος της προκριματικής φάσης Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος είχε το προνόμιο να διαλέξει των αντίπαλό του. Για λόγους τακτικής λοιπόν, επέλεξε την ομάδα Tsoulfas Sailing του Θεόδωρου Τσουλφά. Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώθηκε για την επιλογή της νικώντας με σκορ 2-1 και αν νικήσει και τον μεγάλο τελικό βλέπει θέση στο βάθρο!

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών αποτελούσε και ένα πρώιμο τελικό της διοργάνωσης καθώς VMG και Dark ' Stormy αναμετρήθηκαν τόσο για το εισιτήριο για τον τελικό όσο και για το μεγάλο έπαθλο του Hellenic Match Racing Tour. Ύστερα από μια συναρπαστική αναμέτρηση η ομάδα VMG του Παναγιώτη Μάντη ήταν αυτή που επιβλήθηκε στις λεπτομέρειες κερδίζοντας με σκορ 2-1 και παράλληλα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα για το 2014.

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση καθώς ακολούθησαν ο μεγάλος και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης. Οι θέσεις 2,3,4 θα κρινόταν λοιπόν με βάση αυτά τα αποτελέσματα μιας και οι Σπανομανωλης, Ταγαροπουλος, Ανδρεαδης και Τσουλφας είχαν όλοι πιθανότητες για μετάλλιο.

Στο μεγάλο τελικό που ακολούθησε η ομάδα VMG του Παναγιώτη Μάντη κέρδισε και τον τίτλο του νικητή της Αθήνας αφού κατάφερε να επιβληθεί του εξαιρετικού Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου με 3-2, ο οποίος με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Αθήνας.

Στο μικρό τελικό ο Θεόδορως Τσουλφάς με την ομάδα του Tsoulfas Sailing Team ύσερα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Στρατή Ανδρεάδη Dark 'n Stormy 3-2 και να πανηγυρίσει την τρίτη θέση στον αγώνα της Αθήνας, αλλά και της συνολικής διοργάνωσης με δεύτερο τον Ιάσονα Σπανομανωλη και την ομάδα Ursa Minor.

To hmrt ολοκληρώθηκε σε ένα όμορφο κλίμα καθώς ιστιοπλόοι και παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τους νικητές. Nespresso και Talisker χάρισαν τη ζεστή φιλοξενία τους στους εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε κάτω από τους jazz ήχους του Δημήτρη Βασιλάκη. Επόμενο ραντεβού το 2015!

Την εκδήλωση χορηγησαν επίσης τα ελβετικά ρολόγια EDOX οπού ως ο επίσημος χρονομέτρης της διοργάνωσης προσφέραν στον πρώτο νικητή ένα ιδιαίτερο κομμάτι από την συλλογή "Grand Ocean".

Την εκδήλωση, τέλος, στηρίξαν η SEA GUARDIAN κορυφαία εταιρεία στο maritime security, η Salty Bag, η πρώτη εταιρεία upcycling στην Ελλάδα, με έδρα την Κέρκυρα, η οποία δημιουργεί χειροποίητες τσάντες, ανακυκλώνοντας πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών η εταιρεία TVS AudioVisual με πολυετή εμπειρία στην εκμίσθωση και εμπορία οπτικοακουστικών συστημάτων, και η InflateYourIdeas με τα πρωτοποριακά προϊόντα outdoor branding που διαθέτει.

Το "Hellenic Match Racing Tour" είναι μια πρωτοβουλία της "Icarus Sailing Media" και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ε.Ο.Τ. και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας "Icarus Sailing Media" με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos