Νίκη με απώλεια κορυφής για τον ΠΑΟΚ

09 Ιανουαρίου 2015 00:00

Ο Παναθηναϊκός... έστειλε τον αιώνιο αντίπαλό του, Ολυμπιακό, μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ανδρών.

Οι «πράσινοι» που πάλεψαν σκληρά για τη νίκη σε βάρος του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης πήραν τελικά δύο σετ και μάλιστα από 0-2 κι έκοψαν έναν βαθμό από τους Θεσσαλονικείς, που επικράτησαν τελικά (2-3), αλλά έμειναν πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με απόλυτη συγκέντρωση το παιχνίδι, πέτυχε το 0-2 με 23-25 και 24-26, βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του τρίτου σετ, αλλά αμέσως μετά είδε τους γηπεδούχους να φθάνουν στην ισοφάριση με 27-25 και 25-22.

Η ψυχολογία ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά οι παίκτες του δεν είχαν αντίδοτο στις επιθέσεις των Γκόμες και Εφραιμίδη που ουσιαστικά πήραν εύκολα το τάι-μπρέικ με 10-15.

Οι γηπεδούχοι, που πάλεψαν το παιχνίδι, χάνουν τον ψηλό Πολωνό Καμίνσκι ο οποίος αποχωρεί από την Ελλάδα.

Ο αήττητος Ολυμπιακός «πετάχθηκε» για μια κοντινή εκδρομή μέχρι τη Λαμία, κέρδισε εύκολα 0-3 (17-25, 17-25, 25-27) την ουραγό τοπική ομάδα κι έμαθε ότι είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 29 βαθμούς έναντι 28 του ΠΑΟΚ, 22 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και 21 της Κηφισιάς.

Ο προπονητής του, Δημήτρης Καζάζης, βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες του.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos