Στο Μαϊάμι οι Έλληνες Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα 470

26 Ιανουαρίου 2015 23:18

Ξεκινάει μια από τις πιο κρίσιμες αγωνιστικές χρονιές για τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, η έκβαση της οποίας θα κρίνει τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του 2016.

Οι Έλληνες πρωταθλητές βρίσκονται στο πανέμορφο Μαϊάμι προκειμένου να συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας για το 2015. Στόχος τους είναι άλλη μια σπουδαία εμφάνιση ώστε να παραμείνουν στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης που θα ανακοινωθούν στις 2 Φεβρουαρίου.

Στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς αναμένεται για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσουν αντιπροσωπεύοντας επάξια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Ελπίζουν πως η κεκτημένη ταχύτητα της σπουδαίας χρονιάς που διένυσαν το 2014 θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν όλους τους στόχους τους και τους γεμίζει με αισιοδοξία ως προς τη συνέχιση των προσπαθειών τους. Έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της χώρας μας στην Ολυμπιάδα, θέλουν να διασφαλίσουν και την προσωπική τους συμμετοχή στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό και αναμένουν τη σχετική ανακοίνωση όσον αφορά τη διαδικασία επιλογής.

Για άλλη μια χρονιά απολαμβάνουν την πολύτιμη στήριξη της ελληνικής ναυτιλίας και της Star Bulk που στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετείστε έναν αθλητή» στέκει αρωγός στους Έλληνες Πρωταθλητές, ενώ η Sirios Shipmanagement Co Ltd αναγνωρίζοντας τις αξίες που διέπουν τους Έλληνες αθλητές υποστηρίζει το έργο τους.

Πολύτιμη στήριξη δίνει και η Salty Bag, η πρώτη εταιρεία upcycling στην Ελλάδα, με έδρα την Κέρκυρα, η οποία δημιουργεί χειροποίητες τσάντες , ανακυκλώνοντας πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών, τα Holmes Place εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα και βάθος στην προετοιμασία τους ενώ δίπλα τους βρίσκεται και η Μοτοδυναμική (Yamaha) μια εταιρία άρρηκτα συνδεδεμένη με το υγρό στοιχείο.

Οπτικοακουστικό υλικό και δελτίο τύπου σχετικά με τις προσπάθειες των Ελλήνων ιστιοπλόων στο Μαϊάμι θα σταλούν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos