300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

skandalis new logo

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956

Κρεσέντο οπαδικής βίας σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

29 Μαρτίου 2015 19:46
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Κρεσέντο οπαδικής βίας σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα σε οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Πυλαία έφερε διακοπή του τελικού στο κύπελλο χάντμπολ.


«Ραντεβού» οπαδών ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο Αγρίνιο στο περιθώριο του final four στο βόλεϊ γυναικών σταμάτησε η ΕΛΑΣ
Κρεσέντο οπαδικής βίας σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο
Ο τελικός του χάντμπολ στην Θεσσαλονίκη βρισκόταν στο 17ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 8-7, όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο της Πυλαίας και πήραν θέση στο ένα πέταλο Μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε η ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους διαιτητές να διακόπτουν τον τελικό.
Τον τελικό παρακολουθούσαν 2.500 περίπου οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και άρχισε χωρίς τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Η αστυνομία αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδό τους μετά την έναρξή του κι όταν οι 1.000 περίπου «κιτρινόμαυροι» οπαδοί εμφανίστηκαν στο ένα πέταλο, αμέσως άρχισε ο πόλεμος ανταλλαγής φωτοβολίδων.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων, αμέσως πήγαν κοντά στους οπαδούς και προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν, χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά το γήπεδο εκκενώθηκε από τους οπαδούς και ο αγώνας συνεχίστηκε μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Συλλήψεις μετά από μπλόκα σε μηχανοκίνητες «ορδές» οπαδών
Για αθλητική βία κα παράνομη οπλοκατοχή κατηγορούνται οκτώ άτομα, ηλικίας από 20 έως 33 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει πάρει η Αστυνομία, με αφορμή τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών, στο οποίο συμμετέχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής Κηφισιάς και Πανναξιακός.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες κινούνταν με αυτοκίνητα προς το Αγρίνιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν από τους δύο ημιτελικούς αγώνες.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων, κράνη, ξύλινα κοντάρια κ.α. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ομάδα περίπου 150 οπαδών, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει περίπου 30 αυτοκίνητα έξω από το πανεπιστήμιο του Αγρινίου και μετέβαιναν πεζοί προς την πλατεία Δημοκρατίας.
Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για οπαδούς, οι οποίοι είχαν φθάσει στο Αγρίνιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον δεύτερο ημιτελικό, χωρίς όμως να κατέχουν εισιτήρια. Η ομάδα των οπαδών περιορίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να απομακρυνθεί από την περιοχή.
Παράλληλα, έπειτα από λίγη ώρα, εντοπίστηκε σε περιοχή λίγο έξω από το Αγρίνιο, μία άλλη ομάδα οπαδών που επέβαιναν σε 32 αυτοκίνητα. Και στη περίπτωση αυτήν, οι οπαδοί, οι οποίοι επίσης δεν κατείχαν εισιτήρια, αποχώρησαν από την περιοχή συνοδευόμενοι από τις αστυνομικές δυνάμεις,.
Όμως κατά τη διάρκεια του ελέγχου που προηγήθηκε στα αυτοκίνητα, βρέθηκαν σε δύο από αυτά, τρία ξύλινα κοντάρια οκτώ κράνη, κ.α.
Οι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και παράνομη οπλοκατοχή.
Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έκαναν οι αστυνομικοί στις περιοχές που κινήθηκαν οι ομάδες των οπαδών, βρέθηκαν 90 ξύλινα καδρόνια, έξι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και τρία δακρυγόνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Στη Σύρο κυπελλούχος Ελλάδας ο...
Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα κυκλάδ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Αύγουστος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θάνατος του Νίκου Κρητικού

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θά...

04 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Κρητικού

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφι...

04 Δεκεμβρίου 2025
Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρομολογίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 03/12/25-07/12/25

Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρ...

04 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Αγρότες: Ταυτοποιήθηκαν όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια σε Ηράκλειο και Χανιά – Θα κατηγορηθούν για εγκληματική οργάνωση (Βίντεο)

Αγρότες: Ταυτοποιήθηκαν όσοι συμμετ...

08 Δεκεμβρίου 2025
Αγρότες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, κλειστό μέχρι νεοτέρας - Σοβαρά επεισόδια και στα Χανιά με πετροπόλεμο και χημικά, δύο τραυματίες (Βίντεο)

Αγρότες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο Ηρ...

08 Δεκεμβρίου 2025
ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι στα χαμηλά μισθωτήρια συμβόλαια που δηλώθηκαν στην Εφορία (Βίντεο)

ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι στα χαμηλά...

08 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ