Έτοιμος ο ΑΟΜυκόνου για τους διασυλλογικούς αγώνες στην Άνδρο

08 Μαϊος 2015 20:17

Με όλα τα αστέρια του μετέχει ο ΑΟΜυκόνου στους διασυλλογικούς αγώνες της Άνδρου αυτό το διήμερο, 9-10 Μαίου.


Μετά από απόφαση του κεντρικού ΣΕΓΑΣ το διασυλλογικό πρωτάθλημα Αντρών και Γυναικών συνέπεσε με το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ με αποτέλεσμα να βρεθούν στην Άνδρο όλοι οι αθλητές μας από 13 ετών και πάνω.
Το μεγάλο όνομα του ΑΟΜυκόνου είναι ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος έχει ήδη πιάσει το όριο συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Πεκίνο τον Αύγουστο. Για τον Αλέξανδρο τα 10.000 βάδην θα είναι απλώς μια χαλαρή προπόνηση καθώς την επόμενη εβδομάδα μετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην.
Στους άντρες ο Γιώργος Μίνο και ο Χρήστος Καλλίας αναμένεται να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στα 5.000 μέτρα αλλά και στα 1.500 μέτρα που θα αγωνιστούν κάνοντας δεύτερο αγώνισμα για να βοηθήσουν το σύλλογο μας. Κοντά τους και ο Παναγιώτης Μπακατσέλος και ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος. Στις γυναίκες η Μαρία Παρδαλού θα αγωνιστεί επίσης στα 1.500 και στα 5.000 μέτρα με στόχο ένα καλό τεστ ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων.
Στη μικρή κατηγορία των παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ αρκετοί αθλητές του συλλόγου κυνηγούν τη διάκριση αλλά και το όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που θα γίνει στο Ναύπλιο στα μέσα Ιουλίου.
Η Μαρία Νάζου και η Σοφιλένα Πελτετζή στα 80 μέτρα και η Ιωάννα Μάλλη στον ακοντισμό αναμένεται να πετύχουν επιδόσεις που θα τις οδηγήσουν σε απευθείας πρόκριση για το Ναύπλιο.
Στα 1.000 μέτρα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι ο Μάνος Κωνσταντάρας ο οποίος θα επιβεβαιώσει την αλματώδη εξέλιξη του και ο Μιχάλης Καραγιάννης ο οποίος έχει ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του. Και οι δύο κυνηγούν επίδοση κάτω από τα 3.10. Μαζί τους και ο Μάνος Καβαλλιέρος ο οποίος έχει ως στόχο μια επίδοση κοντά στα 3.15.
Στα 150 μέτρα των παμπαίδων ο Λευτέρης Μάτζαρης και ο Κρίστιαν Ντούλα επίσης αναμένεται να είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών και δεν θα είναι έκπληξη αν και οι δύο σημείωσουν επιδόσεις κάτω από τα 20 δευτερόλεπτα.

 

Ο Ματθαίος Ματζιάρ στον ΑΟΜυκόνου
Μετά από δικαστική μάχη με τον προηγούμενο σύλλογο του ο Ματθαίος Ματζιάρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής με τον ΑΟΜυκόνου. Ο Ματθαίος είναι από τους κορυφαίους νέους αθλητές στα στηπλ με μετάλλια στις κατηγορίες των νέων και των εφήβων. Αυτή την εποχή βρίσκεται στη Γερμανία στα πλαίσια της ανταλλαγής φοιτητών στο πρόγραμμα Erasmus και το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Ματθαίος ήρθε μόλις χτες από το εξωτερικό για να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα στα 5.000 και στα 1.500 μέτρα
Μάλη – Ντούλας – Καβαλλιέρος

Στους διασυλλογικούς αγώνες της Μυκόνου οι φίλαθλοι είδαν με έκπληξη να αγωνίζονται με τον ΑΟΜυκόνου τρία παιδιά που δεν τα είχαν δει να προπονούνται ποτέ στο γήπεδο. Πρόκειται τρία ταλαντούχα παιδιά για τον Κριστιάν Ντούλα, την Ιωάννα Μάλη και τον Μάνο Καβαλλιέρο, παιδιά από τη Μήλο τα οποία αποφάσισαν να ενταχθούν στις τάξεις του ΑΟΜυκόνου.
Ο Κριστιάν Ντούλα είναι αθλητής που αναμένεται στο μέλλον να διακριθεί στις μεσαίες αποστάσεις στα 600 και στα 1.000 μέτρα και ως παίδας στα 400, τα 800 και τα 1.500.
Η Ιωάννα Μάλη είναι μια πολύ δυνατή αθλήτρια που ήδη από φέτος όλοι πιστεύουν ότι όχι μόνο θα πιάσει το όριο πρόκρισης στον ακοντισμό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της αλλά αν βρεθεί σε καλή κατάσταση θα είναι μεταξύ των διεκδικητριών των τριών μεταλλίων.
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο Μάνο γιό του Περικλή Καβαλίερου του αιρετικού προπονητή της Μήλου που μας εμπιστεύτηκε το γιό του και τον έφερε στο σύλλογο μας.
Το 2016 ο ΑΟΜυκόνου με τους Μάτζαρη – Καραγιάννη – Λυκούρη – Κωνσταντάρα και Ντούλα δείχνει ότι θα έχει μια πολύ δυνατή σκυτάλη στα 4 Χ 300 των παμπαίδων Α΄ η οποία μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos