Σύσταση και λειτουργία Ακαδημιών Αθλητικού Χορού

23 Οκτωβρίου 2015 16:12

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Πλοηγός Αντιπάρου», σε συνεργασία με την πιστοποιημένη από την HCU, προπονήτρια Αλκινόη Καλαργύρου, ανακοινώνει την των Ακαδημιών Αθλητικού Χορού "cheer". Η αρχή θα γίνει με το τμήμα junior, για μικρές Αμαζόνες όπου ηλικιακά ανήκουν στις τάξεις της β΄, γ΄, δ΄και ε΄ δημοτικού.


Ένα διασκεδαστικό και γεμάτο ενέργεια πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει στα κορίτσια τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα καινούργιο άθλημα που συνδυάζει γυμναστική και χορό. Σκοπός του συλλόγου είναι από την πρώτη κι'ολας χρονιά να καταφέρει, μέσα από την σύσταση των Ακαδημιών, να δημιουργήσει και την πρώτη junior Αθλητική Ομάδα, όπου θα λάβει μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού "Cheerleading".

 

Τα μαθήματα της Ακαδημίας θα παραδίδονται Δωρεάν, χωρίς την υποχρέωση συνδρομής και ως πρώτη ημερομηνία γνωριμίας-συνάντησης-εγγραφής έχει οριστεί η Τρίτη 27-10-2015 και ώρα 17:30, στην αίθουσα "Καλουδά" του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου.

Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos