Εξαιρετική εμφάνιση από την Έμμη Ιωακειμίδου στο πένταθλο γυναικών

15 Φεβρουαρίου 2016 10:36

Εξαιρετική εμφάνιση από την Έμμη Ιωακειμίδου στο πένταθλο γυναικών καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση, πίσω από την Σοφία Υφαντίδου του Πανναξιακού με 3.409 βαθμούς.


Αναλυτικά η Έμμη έτρεξε τα 60 μ. με εμπόδια σε 9.23, πέρασε στο ύψος το 1.56 πήδησε στο μήκος 5.27, έριξε στη σφαίρα 10.64 και έτρεξε τα 800 μέτρα σε 2.32.61. Η αθλήτρια του ΑΟΜυκόνου ήταν ικανοποιημένη από τη δεύτερη θέση αν και σε σύνολο βαθμών περίμενε κάτι καλύτερο καθώς δεν πέτυχε όσα μπορούσε στη σφαίρα και στο μήκος.
Στο ίδιο αγώνισμα στην 10η θέση βρέθηκε η Φραγκίσκα Αρμάου με 2.555 βαθμούς. Η Φραγκίσκα έκανε ατομικό ρεκόρ στα εμπόδια με 10.66, πέρασε το 1.32 στο ύψος, έκανε 4.41 στο μήκος, έριξε τη σφαίρα στα 9.94 (ατομικό ρεκόρ) και σημείωσε στα 800 μέτρα 2.27.37. Η εμφάνιση της κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η Φραγκίσκα θα γυμναστεί εντατικά το επόμενο τετράμηνο για να διακριθεί στο πρωτάθλημα της κατηγορίας της.
Η Μαίρη Παντερμαλή λόγω ενός μικρού τραυματισμού δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή της στο πένταθλο. Πήρε όμως μέρος στη σφαιροβολία όπου έριξε 11.14, επίδοση που δεν την εκφράζει της έδωσε όμως την 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο Ματθαίος Ματζιάρ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του φέτος. Έτρεξε στα 3.000 μέτρα στη δεύτερη τελική σειρά και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ, το οποίο είναι και ρεκόρ συλλόγου στους νέους (δηλαδή αθλητές μέχρι 22 ετών) με 9.02.95. Η επίδοση αυτή του επιτρέπει να αισιοδοξεί για μια καλή εμφάνιση σε δύο εβδομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην κατηγορία των Νέων.
Το ωραίο κλίμα της ομάδας, σκίασε ο τραυματισμός του Μωχάμεντ Αμπντούλ ο οποίος αν και με ελαφρύ τράβηγμα θέλησε να αγωνιστεί στα προκριματικά των 200 μέτρων καθώς ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν ευκαιρία γι’αυτόν ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Δυστυχώς πάνω στην κούρσα, περίπου στα 80 μέτρα μετά την εκκίνηση το τράβηγμα έγινε πιο έντονο και ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα κουτσαίνοντας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos