1oς Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας Παροικιάς Πάρου

22 Φεβρουαρίου 2016 18:05

Ο Αθλητικόςs Ποδηλατικόςs Όμιλοςs Πάρου μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π και τη δημοτική Κοινότητα Παροικίαsς διοργανώνουν για πρώτη φορά αγώνα ορεινήςs ποδηλασίαςs στην ευρύτερη περιοχή Παροικίαςs - Καμαρών

 

Ο αγώναs ς θα περιλαμβάνει δύο κατηγορίεsς FUN & MASTER.

Οι συμμετέχοντεsς στην κατηγορία FUN θα καλύψουν απόσταση 10 χλμ ενώ στη κατηγορία MASTER η απόσταση είναι 30 χλμ.Τα πρώτα 10 χλμ. η διαδρομή είναι κοινή και για τιςs δύο κατηγορίεsς.

Όλοι οι αθλητέςs θα λάβουν τροφοδοσία με την εγγραφή τουsς.

Όλη η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη με κορδέλεsς και τόξα κατεύθυνσηs.ς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώναsς θα ξεκινήσει στιςs 11:15 μπροστά από τιsς εγκαταστάσειsς του Ναυτικού Ομίλου Πάρου με προεκκίνηση 2χλμ. μέχρι τον Ανεμόμυλο του λιμανιού και αφού ανηφορίσει προς Καλάμι - Δήλιο - θα συνεχίσει προςs Παραλία Μαρτσέλο - Camping Kριος - Κολυμβητήριο ΝΟΠ - Εγκαταστάσειςs ΝΟΠ .

Εδώ τερματίζουν η ποδηλάτεsς τηςs κατηγορίαsς FUN και συνεχίζουν οι τηsς κατηγορίαsς MASTER με προορισμό ανεμογεννήτριεsς - Καμάρεsς και ολοκληρώνουν τον αγώνα τους περνώνταsς ξανά από τη διαδρομή τηςs FUN κατηγορίαsς. Μια πολύ όμορφη διαδρομή με πολύ ωραία τοπία σε χωμάτινο έδαφοςs, ένα τμήμα κατά μήκοςs αμμώδεςs παραλίας και λίγα ασφάλτινα κομμάτια

Στιςs 10:00 θα πραγματοποιηθεί μία διαδρομή για μικρά παιδιά ηλικίαςs από 11 μέχρι 15 χρονών συνολικήςs απόστασηςs 4 χλμ περίπου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos