Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Καλλίας

25 Μαρτίου 2016 12:00

Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Καλλίας, αγωνίστηκε στα 5 χιλιόμετρα στο πλαίσιο των αγώνων του ημιμαραθωνίου της Αθήνας και κέρδισε με 15.41 και μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο αθλητή.

Ο Χρήστος αρχικά είχε δηλωθεί στον ημιμαραθώνιο αλλά ορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να δοκιμάσει την τύχη του στα 21 χιλιόμετρα.
Ετσι λοιπόν τελευταία στιγμή άλλαξε το πλάνο του και κατέβηκε στα 5 χιλιόμετρα κλέβοντας την παράσταση και τη νίκη.
Η φετινή χρονιά κυλά πολύ καλά για τον αθλητή του ΑΟΜυκόνου και μένει να εξαργυρωθεί η πορεία του με ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στους αγώνες του καλοκαιριού και φυσικά με διεθνή συμμετοχή σε αγώνες του εξωτερικού.

Μεγάλο ρεκόρ ο Γιώργος Μίνο
Ετοιμάζεται για τους πανευρωπαϊκούς

Νέο ρεκόρ Αλβανίας πέτυχε στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρικάλων ο Γιώργος Μίνο με 1 ώρα 8 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα και πιστοποίησε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά την επιστροφή του από την Κένυα στην οποία προετοιμάστηκε για 45 περίπου ημέρες. Ο Γιώργος με την επίδοση αυτή τερμάτισε πρώτος μπροστά από τον γνωστό μαραθωνοδρόμο Δημήτρη Θεοδωρακάκο.
Ο Γιώργος με την επίδοση αυτή έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της Αλβανίας στους πανευρωπαϊκούς του 2016, ενώ φλερτάρει με την ιδέα της συμμετοχής σε έναν μαραθώνιο δρόμο πριν από το τέλος της άνοιξης με στόχο το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος θα αποκτήσει και την ελληνική υπηκοόητα και θα μπορεί στο μέλλον να αγωνίζεται με την ελληνική εθνική ομάδα αν η αντίστοιχη αλβανική ομοσπονδία συναινέσει στην αλλαγή αυτή.

Εξαιρετικός και πάλι ο διεθνής Παπαμιχαήλ

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο βαδιστής του ΑΟΜυκόνου Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο διεθνές μήτινγκ Dudinska 50, στο Dudice της Σλοβακίας επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους βαδιστές του κόσμου.
Ο Αλέξανδρος κατέλαβε την 6η θέση με 1 ώρα 21 πρώτα λεπτά και 48 δεύτερα κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (1 ώρα 21.12) το οποίο κατέχει από τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012, στο Λονδίνο.
Μπροστά του βρέθηκαν μόνο τρεις ευρωπαίοι αθλητές και δύο μεξικανοί, οι οποίοι φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Σύμφωνα με τον προπονητή του ο Αλέξανδρος ήταν έτοιμος για μια επίδοση αρκετά κάτω από τη μια ώρα και 20 λεπτά αλλά ένας πόνος στο στομάχι στα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής τον εμπόδισε να αποδώσει το 100% από όσα θα μπορούσε.
Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται σε όλους τους μεγάλους αγώνες χωρίς ο σύλλογος να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής – δυστυχώς - να του εξασφαλίσει μια χορηγία όπως του αρμόζει.
Επόμενος αγώνας του Αλέξανδρου είναι το Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην στις 7 Μαίου στη Ρώμη.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos