Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄στην Πάρο

07 Απριλίου 2016 10:11

Το Σάββατο 9 Απριλίου ξεκινούν οι διασυλλογικοί αγώνες των Κυκλάδων. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Πάρο για την κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄, δηλαδή ηλικίες 12-13 ετών.


Λόγω της μεγέθυνσης του στίβου στις Κυκλάδες η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δημιούργησε δύο ομίλους σε αυτή την κατηγορία.
Τον πρώτο όμιλο με τους Πανναξιακό, Ναξιακό, ΑΟΠάρου, Ήφαιστο Θήρας, ΑΜΣ Φιλωτίου ο Ζευς, Παμμιλιακό και φιλοξενούμενη τη Φολέγανδρο η οποία είναι στη διαδικασία δημιουργίας σωματείου στίβου. Και τον δεύτερο όμιλο με τον ΑΟΜυκόνου, τον Αίαντα Τήνου, τον Ποσειδώνα Τήνου, τον Ανδριακό, και φιλοξενούμενους τα υπό δημιουργία σωματεία της Σύρου, της Κύθνου και της Κέας.
Με αυτό τον τρόπο οι μετακινήσεις ελαχιστοποιούνται, οι αγώνες γίνονται πιο ποιοτικοί και περισσότερα νησιά «μπαίνουν στο παιχνίδι» ως διοργανωτές ή συμμετέχοντες.

Θα ακολουθήσει το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄) στη Μύκονο, μαζί με το διασυλλογικό των πολυάθλων του Β΄ ομίλου, το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 Απριλίου) στη Μύκονο και στη συνέχεια ένας μαραθώνιος διοργανώσεων (23-25 Απριλίου) στη Νάξο με τα διασυλλογικά των Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και το διασυλλογικό των Παίδων – Κορασίδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos