6os Ποδηλατικός Γύρος Πάρου: Ζωηρό Θέαμα και υψηλή Αγωνιστικότητα! (Φώτο + Βίντεο)

05 Ιουνίου 2016 19:35

Διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 05-06-16 ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Αλυκή.

Ο ποδηλατικός αγώνας που συνδιοργανώθηκε από τον ΑΠΟΠ, τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΚΔΕΠΑΠ, διεξήχθη ομαλά υπό το πνεύμα αθλητικής άμιλλας και αγωνιστικού ήθους ενώ πλήθος θεατών παρακολούθησαν το ζωηρό θέαμα της διεξαγωγής του από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό.

Στον 6ο ποδηλατικό γύρο Πάρου, συμμετείχαν 131 ποδηλάτες, Έλληνες και ξένοι, οι οποίοι χάρηκαν την ποληδατοδρομία μέσα στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του νησιού και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την παριανή φιλοξενία καθώς με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς προσφέρθηκαν εδέσματα και ροφήματα μετά το πέρας του.
Μετά τον τερματισμό των αθλητών, απονεμήθηκαν έπαθλα στο λιμανάκι της Αλυκής ενώ τέλος συνδρομή στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα είχε η αρωγή και παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων).




Φωτογραφίες : Γιάννης Λουκής, Δημήτρης Χανιώτης, Μιχάλης Κορμάς’

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos