Η Αμοργός υποδέχτηκε για πρώτη φορά τα kids athletics

04 Νοεμβρίου 2016 11:25

Η Αμοργός υποδέχτηκε για πρώτη φορά στα kids athletics τα οποία διοργανώθηκαν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου με τη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων του νησιού στη Χώρα.


Τον αγώνα επίδειξης διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Αμοργού με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, μάλιστα ήταν η πρώτη επίσημη δραστηριότητα του νέου τεχνικού συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Πέτρου Σιδερή.
Στα 70 περίπου παιδιά που πήραν μέρος απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τον κλασικό αθλητισμό.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον ιδιαίτερα δραστήριο Δήμαρχο Αμοργού κ. Φωστέρη με τη συμμετοχή του Προέδρου της σχολικής επιτροπής δημοτικό σύμβουλο κ. Λευτέρη Καραϊσκο και τον γυμναστή του νησιού κ. Γιώργο Οικονομίδη όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του στίβου στην Αμοργό με την παράλληλη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών υποδομών.

Επίσης ο Πέτρος Σιδερής συναντήθηκε με εκπροσώπους του Α.Ν.Π.Ο.Α, του ναυταθλητικού συλλόγου του νησιού για την ένταξη στο σύλλογο τμήματος στίβου


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos