Αθλητικό πνεύμα άμιλλας και παιδικά χαμόγελα στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων στην Πάρο! (Βίντεο + Φωτό)

14 Μαϊος 2017 14:19

Μικροί αθλητές στίβου από Συλλόγους της Πάρου και της Νάξου, συγκεντρώθηκαν το απογευματάκι του Σαββάτου 13 Μαίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας, για να συμμετάσχουν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Οι θαυμάσιοι μικροί αθλητές, αγωνίστηκαν σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας, κάνοντας περήφανους τους προπονητές τους, τους γονείς τους και το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο στάδιο για να καμαρώσεις την προσπάθειά τους. Οι αγώνες διεξήχθησαν ομαλά και τα χαμόγελα των παιδιών περίσσευαν όταν οι αγωνιστικές προσπάθειές τους στέφονταν από επιτυχία!

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες για παιδιά, συμβάλλοντας στην προαγωγή του αναπτυξιακού αθλητισμού στοχεύουν στη διάπλαση υγειών σωματικά και πνευματικά προσωπικοτήτων. Καλλιεργούν επίσης τα ιδανικά του αθλητικού πνεύματος και μυούν τα παιδιά σε δραστηριότητες που ωφελούν πάνω απ΄ όλα την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.



Οι αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας με πρωταγωνιστές τους νέους, μικρούς αθλητές των νησιών μας, ήταν πράγματι μια όμορφη, ελπιδοφόρα εκδήλωση που γέμισε χαρά και αισιοδοξία τους συμμετέχοντες και τον κόσμο. Μετά το πέρας της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στα παιδιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos