Συριανός… «εμφύλιος» στην Πάρο! Πρωταθλήτρια Κυκλάδων βόλεϊ γυναικών η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου! (Βίντεο + Φωτό)

17 Μαρτίου 2019 23:32

Συριανή….υπόθεση ήταν ο Μεγάλος Τελικός του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα της Πάρου.


Και δύο καλύτερες φετινές γυναικείες ομάδες βόλεϊ, ο ΑΣΕ Νεωρίου και ο ΑΟ Φοίνικα που «κονταροχτυπήθηκαν» για την κορυφαία θέση του πρωταθλητή επί παριανού εδάφους, ήταν από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Έτσι, ο αθλητικός αυτός… «εμφύλιος» είχε τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής, εντός γηπέδου «μάχης»!



Τα κορίτσια και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πρόσφεραν υπέροχο θέαμα, αλλά τελικά η ομάδα του Νεωρίου πήρε τη νίκη και κέρδισε δίκαια το τίτλο της πρωταθλήτριας Κυκλάδων 2019 καθώς υπερίσχυσε του Φοίνικα με 3 – 0 σετ.
Η υπεροχή της ομάδας του Νεωρίου φάνηκε από το πρώτο σετ όταν ενώ τα κορίτσια του Φοίνικα προηγούνταν στο σκορ με 6 – 0, το Νεώριο κατόρθωσε γρήγορα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να κερδίσει τελικά με 25 – 21!
Στο δεύτερο σετ, η «κόντρα» συνεχίστηκε, οι ομάδες φάνηκαν προς στιγμήν ισοδύναμες αλλά τελικά τα κορίτσια του Νεωρίου κέρδισαν και πάλι με 25 – 20.



Στο τρίτο σετ, είχαμε επανάληψη του πρώτου! Ενώ Φοίνικας κέρδιζε με 9 – 0, για μια ακόμη φορά, οι δυναμικές και έμπειρες αθλήτριες του Νεωρίου κατόρθωσαν να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους και να το γυρίσουν υπέρ τους κερδίζοντας στο τέλος με 25 – 21.
Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που απέσπασαν το θαυμασμό των φιλάθλων και καταχειροκροτήθηκαν!

Το αποτέλεσμα ωστόσο του Μεγάλου Τελικού με την επικράτηση του Νεωρίου ήταν δίκαιο, καθώς οι αθλήτριες της ομάδας, έδειξαν έντονο αγωνιστικό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν και στα τρία σετ να υπερισχύσουν της αντίπαλης ομάδας.

Κατόρθωσαν δε σε δύο σετ, να «κλέψουν» τη νίκη επάξια από τον Φοίνικα, όταν όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει!

Πολλά συγχαρητήρια στις Πρωταθλήτριες Κυκλάδων βόλεϊ 2019! Το άξιζαν πραγματικά!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos