Φανταστικός Τσιτσιπάς στο Roland Garros!

01 Οκτωβρίου 2020 19:59
Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας ήταν καταιγιστικός απέναντι στον έμπειρο Ουρουγουανό επικρατώντας με 3-0 σετ

Φουριόζος μπήκε στα κορτ του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πραγματοποιώντας μια φανταστική εμφάνιση ισοπέδωσε τον πολύπειρο Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας (νο. 60) με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-2) και προκρίθηκε στον γ' γύρο του τουρνουά έπειτα από ένα παιχνίδι που διήρκησε μόλις μιάμιση ώρα! O Τσιτσιπάς περνάει στους 32 για δεύτερη σερί σεζόν στο όπεν του Παρισιού και βάζει πλώρη και για τους 16 του τουρνουά, καθώς απέναντί του θα βρει τον Σλοβένο Αλιάζ Μπέντενε, νο.56 στον κόσμο, που άφησε εκτός τον Νίκολα Μιλόγεβιτς με 7-5, 2-6, 6-1, 7-6(4).

Ο Στέφανος ήταν εκρηκτικός στο πρώτο σετ κατά τη διάρκεια του οποίου ισοπέδωσε τον Κουέβας καθώς επικράτησε με 6-1 γκέιμ μόλις σε 25 λεπτά κι αφού έσπασε δύο φορές το σερβίς του! Στη συνέχεια, μολονότι ο Τσιτσιπάς έριξε ρυθμούς στο δεύτερο σετ, κυρίως διότι ο Κουέβας άρχισε να βρίσκει καλύτερες απαντήσεις στα καταιγιστικά χτυπήματα του κορυφαίου Ελληνα τενίστα, που προηγήθηκε με μπρέικ. Ο Ουρουγουανός απάντησε στο πέμπτο γκέιμ ισοφαρίζοντας σε 3-3 αλλά στο αμέσως επόμενο γκέιμ ο Τσιτσιπάς και πάλι έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του φτάνοντας εν τέλει στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 6-4 έπειτα από 39 λεπτά.

Στο τρίτο σετ και πάλι ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο κορτ επικρατώντας 6-2 σε 28 λεπτά κι έχοντας σπάσει δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos